Pagina's

dinsdag 5 april 2016

Blijf-Sokjes van KipKep



NIEUW VAN KIPKEP: BLIJF-SOKJES
Rondslingerende sokjes verleden tijd!







Persbericht
Laren, 5 april 2016

Krijg-Deze-Maar-Eens- Uit-Sokjes
Voorbij is de tijd van uitgeschopte en rondslingerende babysokjes. KipKep introduceert vandaag haar nieuwste, innovatieve babyproduct: de Blijf-Sokjes. Heerlijke zachte, hippe sokjes met speciaal ontwikkelde ‘blijf-zones’ waardoor de sokjes goed blijven zitten aan actieve babyvoetjes. Koude babyvoetjes en vermiste sokjes behoren vanaf vandaag tot het verleden!



Blijf-Zones
Het geheim van de blijf-sokjes zijn de unieke en speciaal ontwikkelde ‘blijf-zones’.  Twee slimme, ingebreide, elastische bandjes die zorgen voor een perfecte pasvorm waardoor de sokjes comfortabel dragen en goed blijven zitten. Hierdoor wordt het een stuk moeilijker voor baby’s om de sokjes uit te schoppen! Blijf-Sokjes zijn praktisch in gebruik, hip om te zien door de leuke kleurtjes en lief voor babyvoetjes! De sokjes houden babyvoetjes lekker warm en papa & mama hoeven niet meer op zoek te gaan naar de vermiste sokjes. De tijd dat babysokjes kwijt raakten op het kinderdagverblijf, in de kinderboerderij en onderweg zijn voorbij!

Blijf-Sokjes zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s en daarom verkrijgbaar in 1 maat, geschikt van 4-12 maanden. De sokjes zijn verkrijgbaar in 7 kleurstellingen / dessins.
De prijs bedraagt € 5,95 per paar.



Over KipKep
KipKep is een jong Nederlands bedrijf dat gerund wordt door twee moeders. Zij bedenken, ontwerpen en produceren producten die het leven van ouders met kleine kinderen gemakkelijker en comfortabeler maken. KipKep staat voor kwaliteit, design, kleur, mode, milieu, techniek en innovatie.

Eerder ontwikkelde KipKep de inmiddels enorm succesvolle Woller warmtekussens, de heerlijke Blenker doeken en poncho’s, de Napper serie bestaande uit een luieretui, verschoonmatje, borstkompres etui en commodemandje, de Feedi borstvoedingsdoek en de Bib ergonomische spuugdoekset.



### Einde persbericht ###

_________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over KipKep, beeldmateriaal, samenwerkingen en producten kan contact opgenomen worden met Yaelle Alkobi van PRACHT PR:

+31 6 2114.7502






Geen opmerkingen:

Een reactie posten