Pagina's

donderdag 4 september 2014

Press Release : nieuwe producten van Multilind Baby Care



Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten
Voor de dagelijkse verzorging van baby en peuter

Vandaag introduceert babyverzorgingsmerk Multilind Baby Care haar nieuwe producten op de Nederlandse markt. In navolging van de succesvolle Baby Billenspray en Baby Tandgel introduceert het merk een tweetal nieuwe producten namelijk een Baby Bodyspray en een vernieuwde Baby Billenspray, speciaal voor de dagelijkse verzorging van baby en peuter. Een bodylotion met calendula, kamille en amandelolie in een sprayflacon, is de nieuwste manier om de babyhuid te verzorgen.  De spray heeft het verzorgende karakter van een crème en het gebruiksgemak van een lotion. De nieuwe Baby Billenspray bevat 4% zinkoxide, en is daarmee geschikt om de babyhuid dagelijks preventief te beschermen tegen luieruitslag.


De kwetsbare babyhuid
Baby’s hebben veelal een droge en vooral kwetsbare huid. Deze huid vraagt extra verzorging. Multilind Baby Care ontwikkelt producten om de babyhuid optimaal te verzorgen en te beschermen. De nieuwe Body Spray is ontwikkeld om het natuurlijke, zelfherstellende vermogen van de huid te ondersteunen, de huid te hydrateren en te laten ontspannen. De formule met onder andere kamillle en calendula verzorgt de huid effectief.  De amandelolie zorgt voor een heerlijke maar subtiele geur. Doordat de lotion in een spraypompje zit, is dosering gemakkelijk en gericht.
Na het succes van de Baby Billenspray met 10% zinkoxide, brengt Multilind Baby Care nu ook een Baby Billenspray met 4% zinkoxide op de markt. Deze formule is geschikt voor preventief, dagelijks gebruik om de baby billetjes te beschermen tegen urine en ontlasting.


Over Multilind Baby Care
Bijna elke baby heeft in de eerste jaren van zijn leven zo nu en dan last van verschillende kwaaltjes, welke voornamelijk worden veroorzaakt door de eigen ontwikkeling van de baby. Bijvoorbeeld ontwikkeling van het maag/darm kanaal of het doorkomen van de eerste tandjes. Dat samen met de invloeden van buitenaf als de wisselingen van voedsel (flesvoeding naar vaste voeding) of de weersinvloeden (gevolg verkoudheid of griep) maakt de baby kwetsbaar. Multilind Baby Care ontwikkelt producten die deze eerste kwaaltjes kunnen verzachten of verhelpen.

De producten van Multilind Baby Care zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, de apotheek en via internet.


Prijs Baby Bodyspray € 9,95
Prijs Baby Billenspray € 6,95
  


# EINDE PERSBERICHT #


Noot voor de redactie, niet ter publicatie

Voor meer informatie, highres beeldmateriaal, producten, lezersacties of andere samenwerkingen, kunt u contact opnemen met Yaelle Alkobi van PRACHT PR.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten