Pagina's

dinsdag 24 september 2013

Persbericht Vredestein Perfect 4Seasons fietsband


De Perfect 4Seasons fietsband van Vredestein
Maak van de weg een catwalk en van je bestemming een binnenkomst!


Een fietsband die zich aanpast aan alle weeromstandigheden zodat jij alleen nog maar na hoeft te denken over een passende outfit. Dat is de nieuwe Perfect 4Seasons fietsband van Vredestein. Een ultra veilige fietsband die ontwikkeld is met het oog op wisselende seizoenen en extra grip biedt wanneer nodig. Of het nu weer is voor een zomerjurkje met zonnebril of een warme jas met laarsjes,
met de Perfect 4Seasons fietsband kom je veilig op de plaats van bestemming, ongeacht het weer. 



4 seizoenen
De Perfect 4Seasons fietsband is speciaal door Vredestein ontwikkeld met het oog op de Nederlandse seizoenen. Of het wegdek nu nat is van de regen, glad door sneeuw en ijzel of kurkdroog in de zomer, deze 4 seizoenen fietsband heeft grip onder alle omstandigheden en snelheden. Door de extra grip in bochten en bij het afremmen is fietsen bovendien veiliger en plezieriger. Goede banden onder de fiets zijn essentieel, net als de juiste schoenen onder je favoriete outfit!

Vredestein
Vredestein bestaat al ruim 100 jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie. Een belangrijk deel van de banden wordt ontworpen in het Italiaanse designhuis Giugiaro. Het merk combineert kwaliteit, veiligheid en design in al hun producten. Vredestein heeft exclusieve samenwerkingen met premium merken waaronder modehuizen en luxe lifestyle labels. Vredestein heeft de kennis, ervaring en techniek van hun autobanden vertaald in een collectie fietsbanden die fietsen prettiger, veiliger en comfortabeler maken. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Voor meer informatie, lezersacties, hoog resolutie beeldmateriaal, producten, reviews, interviews of samenwerkingen met Vredestein, kan contact opgenomen worden met Yaelle Alkobi van PRACHT PR. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten