Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Toonaangevende merken speeddaten met invloedrijke vrouwen



Gisterenavond vond het allereerste #LikeMyBrand multimedia-event van Goodiebag Girl plaats in The Harbour Club in Amsterdam. En wat was het leuk en gezellig! Dit event, stelt merken in de gelegenheid producten en diensten middels speeddate sessies onder de aandacht te brengen van 100 invloedrijke vrouwelijke ondernemers, journalisten, bekende Nederlanders, bloggers en socialistes uit het persoonlijke netwerk van Goodiebag Girl. Gastheer van de avond was Jort Kelder en Fab Magazine mediapartner.


Wereldwijde megatrend

Met Like My Brand anticiperen de vrouwelijke ondernemers achter Goodiebag Girl op een megatrend: de feminisering van de wereldeconomie. Wereldwijd worden vrouwen gezien als meest groeiende economische macht. Multinationals richten hun strategie dan ook meer en meer op vrouwen. Goodiebag Girl heeft een groot netwerk onder toonaangevende merken én invloedrijke vrouwen.  





Content is queen

Het event vond plaats in Next Door, het clubgedeelte van de Harbour Club. Aan de hand van speeddate sessies van 10 minuten brachten in totaal 14 merken hun novelties onder de aandacht. Leuke merken zoals Philips, Hunkemöller, Nescafe introduceerde hier nieuwe innovatieve producten en collecties. New Business directeur Karlijn Visser: “Vrouwen zijn gevoelig voor een mooi en oprecht verhaal, ‘paint it pink’ verkooppraatjes zijn aan ons niet besteed.”



Get one, give one

Net als storytelling is sharing een belangrijke pijler van Like My Brand. Vrouwen vinden het leuk om iets te krijgen, maar het is minstens zo leuk om iets te géven. Vanuit die gedachte lanceerde Goodiebag Girl het Get one, Give One concept. Na afloop van elke speeddate kregen de vrouwen een product mee. Als ze een foto van het product vervolgens op Facebook en/of Twitter plaatsten, ontvingen ze bij een aantal deelnemende merken een tweede product dat mocht worden verloot onder hun online achterban.



Een evenement die wij als PRACHT PR zeker niet wilde missen! Met dank aan Karlijn, Dionne & Evelyn (founders www.goodiebaggirl.nl)

Team PRACHT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten