Pagina's

woensdag 24 september 2014

Woller Dreamy Sand



Dé warmtebron voor baby en moeder

De populaire warmtebron van KipKep, de Woller, zal dit najaar als Limited Edition in de kleur ‘Dreamy Sand’ verkrijgbaar zijn in Nederland. Het met vlaszaad gevulde kussen dat verwarmd (en tevens gekoeld) kan worden, is speciaal ontworpen om darmkrampjes bij baby’s te verlichten. Door de unieke vorm past de Woller precies op het buikje van de baby en geeft deze een zachte, aangename druk daar waar nodig is. De warmte werkt ontspannend. Uiteraard is de warmtebron ook heel geschikt om het bedje voor te verwarmen en is hiermee een veilig alternatief voor de heetwaterkruik. De Limited Edition kleur Dreamy Sand is dé kleur voor het najaar van het Nederlandse merk KipKep.



Lieveling onder moeders
De Woller is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair baby artikel. Moeders schaffen de Woller met name aan om de darmkrampjes bij hun baby te verlichten. Door de speciale vorm wordt het gewicht gelijkmatig over het babybuikje verdeeld en kan het kussen warmte geven daar waar het gewenst is. Tevens is de Woller geschikt om de lichaamstemperatuur van pasgeboren baby’s te verhogen. De Woller werkt gemakkelijk, is effectief en te verwarmen in een magnetron. De losse (velours) hoes is wasbaar in de wasmachine.

Borstvoeding
KipKep heeft de warmtebron speciaal ontworpen om darmkrampjes te verlichten maar inmiddels wordt het kussen ook door vele moeders gebruikt tijdens het geven van borstvoeding. Een gekoelde Woller is heerlijk om stuwing en pijnlijke borsten te verlichten en een verwarmde Woller wordt gebruikt om het toeschietreflex te bevorderen.

Over KipKep
KipKep is een merk dat staat voor de nieuwste en mooiste babyverzorgingsproducten. Uitblinkend in looks en gebruiksgemak. Design, kleur, mode, techniek en innovatie, ontwikkeld door jonge ouders. KipKep maakt het verzorgen van baby’s eenvoudiger en vooral nóg leuker!

Prijs Woller + hoes € 19,95 
Verkrijgbaar via www.kipkep.nl



### EINDE PERSBERICHT ###

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:
Voor meer informatie, hoog resolutie beeldmateriaal, productreviews en/of lezersacties kan contact op worden genomen met PRACHT PR.
+31 6 2114 7502
info@prachtpr.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten