Pagina's

donderdag 20 november 2014

Nieuw: Borstkompressen Etui van KipKep

 ‘s Werelds eerste etui voor borstkompressenNIEUW: NAPPER NURSERY WALLET
Het tijdperk van losse borstkompressen in hand- of luiertas is voorbij. KipKep introduceert vandaag haar nieuwste product, de ‘Napper Nursery Wallet’ oftewel een borstkompressen etui. ’s Werelds eerste etui voor borst voedende moeders!  De Napper Nursery Wallet is ideaal om op hygiënische en praktische wijze zowel schone als gebruikte (wasbare) kompressen op te bergen. Zeg maar vaarwel tegen het alom gebruikte plastic zakje!

Handzaam en hygiënisch
De Napper Nursery Wallet is een mooi etui bestaande uit twee compartimenten waarin zowel schone als gebruikte kompressen opgeborgen kunnen worden. Zo kan de gebruikster aan de ene zijde schone kompressen bewaren en aan de andere zijde de gebruikte (wasbare) kompressen. Na gebruik is het etui dicht te vouwen en met een drukknoopje af te sluiten. Discreet, handzaam en hygiënisch. Een product waarvan je denkt: “was dat er nog niet?”. De Napper Nursery Wallet is wasbaar op 30 graden en verkrijgbaar in drie kleuren. Genomineerd voor de Baby Innovation Award 2015.


                        Prijs € 11,95
MachinewasbaarNog meer nieuws van KipKep
Tevens introduceert KipKep vandaag haar nieuwe Napper serie. De befaamde Napper Luieretui en het Napper Verschoonmatje zijn vernieuwd. Zo hebben beide producten een nieuwe look gekregen (o.a. de nieuwe print ‘Crossy’ siert vanaf heden de producten) en is het Napper Verschoonmatje nog praktischer en mooier geworden! Zo past het luieretui nu ook in de verschoonmat. Zo hoeven ouders niet steeds een hele luiertas met zich mee te dragen. Een mooie praktische oplossing voor ouders met een baby of peuter!
Prijs Napper Verschoonmatje € 12,95 (geschikt voor wasmachine en droger)
Prijs Napper Luieretui € 9,95


KipKep
KipKep is hip & happening. Een merk dat staat voor de nieuwste en mooiste babyverzorgingsproducten. uitblinkend in looks en gebruiksgemak. Design, kleur, mode, techniek en innovatie, ontwikkeld dóór jonge ouders, vóór jonge ouders.
Kipkep maakt het verzorgen van baby's een stuk eenvoudiger, maar vooral: nóg veel leuker. 


### EINDE PERSBERICHT ###Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie, hoog resolutie beeldmateriaal, reviews, producten of lezersacties kan contact opgenomen worden met Yaelle Alkobi van PRACHT PR.

PRACHT PR
Tel.: +31 6 2114 7502
Geen opmerkingen:

Een reactie posten