Pagina's

donderdag 8 januari 2015

PERSBERICHT KABRITA KINDERVOEDINGGELIEFD: KINDERVOEDING OP BASIS VAN GEITENMELK
Van oudsher wordt wereldwijd meer geitenmelk gedronken dan koemelk en ook in Nederland wint geitenmelk aan populariteit. Geitenmelk is van nature licht verteerbaar, rijk aan vitamines en mineralen en mild van smaak. Genoeg reden voor de Nederlandse producent Hyproca Nutrition om geitenmelk als basis voor haar Kabrita kindervoeding te gebruiken. Kabrita combineert de natuurlijke voordelen van geitenmelk met een moderne samenstelling, die voldoet aan de laatste wetenschappelijke inzichten voor gezonde kindervoeding. Kindervoeding op basis van geitenmelk is pas sinds kort toegestaan in Europa, maar nu al kiezen steeds meer ouders voor de lichte verteerbaarheid van geitenmelk. Drogisterijketen Etos heeft op deze ontwikkeling ingespeeld door Kabrita kindervoeding aan haar assortiment toe te voegen.


Licht verteerbare geitenmelk
De lichte verteerbaarheid van geitenmelk maakt het een uitstekende basis voor kindervoeding. De darmen van baby´s en peuters zijn nog volop in ontwikkeling, terwijl het voor een gezonde groei  belangrijk is dat voedingsstoffen goed en makkelijk door het lichaam worden opgenomen. Geitenmelk is van nature rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals calcium en vitamine A. Om de groei en ontwikkeling van baby´s en peuters te ondersteunen, worden ook de overige voedingsstoffen in Kabrita kindervoeding aangevuld tot de optimale hoeveelheid.


Nederlandse herkomst
Voor Kabrita kindervoeding wordt alleen de beste kwaliteit Nederlandse geitenmelk gebruikt, afkomstig van een vaste groep Nederlandse geitenhouders (dus helemaal 'Made in Holland'). Deze geitenhouders zorgen iedere dag met veel liefde en passie voor hun geiten, vanuit de gedachte dat een blije geit ook de beste kwaliteit geitenmelk geeft.

En dit is terug te vinden in de smaak van de melk. Mensen zijn vaak aangenaam verrast als ze Nederlandse geitenmelk mogen proeven; de smaak scheelt niet veel van de smaak van koemelk en wordt omschreven als mild, licht, fris, prettig en puur.

Kabrita: kindervoeding voor iedere fase
Kabrita kindervoeding is verkrijgbaar in drie varianten die zijn afgestemd op een specifieke levensfase van baby en peuter. Zo is Kabrita 2 Opvolgmelk afgestemd op de nutritionele behoeften van baby's van 6 tot 12 maanden, en is Kabrita 3 Peutermelk ontwikkeld voor peuters van 12 maanden en ouder. Iedere variant bevat een moderne samenstelling van vitamines, mineralen, onverzadigde vetzuren (AA & DHA), prebiotische vezels (GOS / FOS), en de speciale DigestX OPO-vetblend, zodat de voeding volledig voldoet aan de laatste wetenschappelijke inzichten voor gezonde kindervoeding. Kabrita opvolgmelk en peutermelk is verkrijgbaar bij de ETOS en apotheek maar is ook online te bestellen.

www.kabritaonline.nl
Prijs per blik a 800 gram: € 27,95Social Media:
Facebook                   https://www.facebook.com/KabritaNederland
Twitter:                      https://twitter.com/KabritaNL
Pinterest                     http://www.pinterest.com/Kabritagoatmilk/
Blogger                      http://kabritababy.blogspot.nl


### EINDEPERSBERICHT ###


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie, hoog resolutie beeldmateriaal, een rondleiding, interview of samenwerking kunt u contact opnemen met Yaelle Alkobi van PRACHT PR.

+31 6 2114 7502
Geen opmerkingen:

Een reactie posten