Pagina's

dinsdag 26 februari 2013

Ladival introduceert unieke zonnebrandcrème in Nederland

Een zonnebrandcrème zonder onnodig irriterende stoffen, vol verzorgende ingrediënten, antioxidanten en speciaal gemaakt om de huid in topconditie te houden. Het internationale paradepaardje van het zonnebrandmerk Ladival is vanaf dit voorjaar ook in Nederland verkrijgbaar. Na lovende recensies op de lijnen ‘Ladival voor Kinderen’ en ‘Ladival voor de Allergische Huid’ besluit Ladival om ook de internationale bestseller voor de normale huid in Nederland te lanceren. Een lotion zonder parfum, kleur- en conserveringsstoffen, die de huid in haar waarde laat, verzorgt en beschermt.



 

Krachtige beschermingsfilters
Ladival producten bevatten krachtige beschermingsfilters. Niet alleen wordt de huid optimaal beschermt tegen UVA en UVB straling maar zelfs tegen de schadelijke gevolgen van infrarood (IR-A) straling. Door dagelijks de huid in te smeren met Ladival, zelfs bij bewolking, wordt deze optimaal beschermd tegen huidveroudering door de zon.
 

Verzorgend
Ladival verwerkt uitsluitend hoogwaardige ingrediënten in haar producten. Zeer effectieve antioxidanten, verzorgende oliën en kalmerende dexpanthanol verzorgen de huid en voorkomen uitdroging. Door onnodige stoffen zoals parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen weg te laten, zijn Ladival producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
 

Over Ladival
Ladival is één van de meest verkochte merken in Europa op het gebied van zonbescherming. In Nederland is het merk sinds twee jaar verkrijgbaar via de apotheek, waar de consument terecht kan voor deskundig en persoonlijk advies. Het assortiment biedt producten specifiek voor de kwetsbare kinderhuid, de allergische huid en de normale huid.
 

www.ladival.nl
Prijzen vanaf € 9,95
 

Op de website kunt u terecht voor een huidtype test en kunnen samples opgevraagd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten