Pagina's

dinsdag 5 februari 2013

Persbericht: Duux introduceert de BABY VIDEO MONITOR

Een babyfoon met bewegingsdetectie waarmee je foto’s en video’s kunt maken
Verterende momenten van slapende baby’s die zoete geluiden maken in hun slaap. Juist die momenten moeten vastgelegd worden, vinden ze bij DUUX, het elektronicamerk voor jonge ouders. Duux introduceert vandaag haar nieuwe Baby Video Monitor. Een vernuftig apparaat dat niet alleen ouders waarschuwt wanneer hun baby huilt, maar zelfs wanneer deze beweegt. Op het full color LCD display kunnen ouders genieten van de vertederende beelden en deze met één druk op de knop opslaan als foto of video. DUUX is blij met dit nieuwe product in te kunnen spelen op de wensen van jonge ouders, voor wie beelden en het vastleggen van dierbare momenten essentieel zijn.





Bewegingsdetectie
Behalve de unieke foto en video functie, heeft de Duux Baby Video Monitor ook een andere nieuwe functionaliteit: bewegingsdetectie. Normaliter slaan babyfoons alleen aan op basis van geluid maar deze nieuwste telg in de Duux familie registreert zelfs beweging! Ouders kunnen zelf instellen hoe gevoelig ze de babyfoon af willen stellen en ze kunnen er voor kiezen om geattendeerd te worden zodra hun baby beweegt. Zeker in de fase wanneer baby’s voor het eerst op hun buik kunnen rollen is deze functie zeer welkom en veilig. De Duux Baby Video Monitor heeft een acht centimeter groot full color LCD display, een bereik van 200 meter, een terugspreek functie om geruststellende woordjes te kunnen fluisteren, infrarood nachtzicht en een voedingsalarm. Er kunnen tot maximaal 4 camera’s op de monitor aangesloten worden.


Duux
De naam Duux staat voor ‘dulcette’ (zacht in het Italiaans) en ‘luxury’. Het in Uden gevestigde bedrijf streeft er naar babyproducten te ontwerpen die de gebruikers (ouders) aan spreken vanwege het strakke design, kwaliteit en betrouwbaarheid. Moeders houden zich graag bezig met de styling van de babykamer, vaders selecteren de elektronica. Duux voorziet in hun vraag naar verfrissend strak design, in een roze wereld! WWW.DUUX.COM. 

Advies verkoopprijs Duux Baby Video Monitor € 189,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten