Pagina's

vrijdag 15 februari 2013

Minimonkey introduceert nieuwe manier van baby dragen

 
 
-Nieuwe manier om baby te dragen
-Ontlastend voor schouders en rug
 


Minimonkey introduceert nieuwe manier van baby dragen
Pijnlijke schouders, rug en bekken. Het is een veelgehoorde klacht onder jonge moeders, vooral na een zwangerschap en bevalling. Minimonkey, bekend van hun slimme babydragers, heeft een draagzak ontwikkeld die rug en schouders ontziet. Margot Hoppener-Visser, oprichtster van Minimonkey, vertelt: “het is ons gelukt een babydrager te ontwikkelen die totaal anders draagt dan jonge ouders gewend zijn. De Minimonkey Baby Carrier draagt namelijk niet op de schouders. Het gewicht van de baby of peuter wordt gedragen op het punt waar volwassenen het sterkst zijn: op buik en heupen. Net zoals tijdens de zwangerschap. Hierdoor draagt deze babydrager licht en comfortabel.”
 

Vier posities
Door het innovatieve ontwerp en de natuurlijke verdeling van het gewicht is deze drager niet alleen geschikt voor baby’s maar ook voor peuters tot ongeveer drie jaar. Te gebruiken op 4 manieren: 1.frog position (newborn) 2. facing out (6-14mnd) 3. belly to belly (2-36mnd) 4.back position (9-36mnd)

Gebruikerservaringen:
Moniek, 30 jaar, mama van Cas: Eindelijk een mooie, stoere, multifunctionele draagzak die wél lekker draagt! Ook de veelzijdigheid van de drager spreekt me enorm aan. Hij is niet alleen comfortabel voor baby’s (mijn zoontje van bijna een jaar viel direct in slaap) maar ook voor ouders.


Minimonkey
Minimonkey is op en top Dutch Design. Het merk heeft een collectie met slimme en praktische babyproducten zoals de 4 in 1 draagdoek en de Minichair. Alle producten worden bedacht en ontworpen in Amsterdam door oprichtster Margot Hoppener-Visser, zelf ook moeder van twee kinderen.


www.minimonkey.com
Verkoopprijs Minimonkey Baby Carrier € 89,95
 

Verkrijgbaar vanaf 1 maart in de babyspeciaalzaak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten